Söndagsboxning.

Enrique gnäller i bakgrunden om att hans brud har bytt lås på dörren. Någon borde byta låset på inspelningsstudions dörr tycker jag. Vem som helst kan verkligen bli känd nuförtiden. För skit. Hade jag några skulle jag ge honom pengar för att inte låta. Tyst slemmet, tyst!

...Stackars Enrique får vara slagvägg för tristessen.

Jag sitter på jobbet och har haft EN kund på snart 2 timmar, och han skulle bara korta en länk som vi såklart gör gratis, alltså har jag INGENTING i kassan. Mina chefer kanske tycker att det är en bra idé att det är min sista dag imorgon?!


Stolthet och Fumlighet.

Igår skrev vi en låt dedikerad till pride. Eller ja, tre rader var dedikerat till pride, resten var dedikerat till bakfyllan. Tyvärr var den inte lika catchy så den får inte publiceras här, haha. Notera att dessa ord skrevs efter ett antal glas rödvin.

"I am a woman inside,
I don't like wieners
I guess I'm an inbetweener."

Nu promenerar alla från fyllepark 1 till fyllepark 2. Jag hatar att jag sitter fast på jobbet. Förra året när jag tittade på var det så jävla coolt. Sen har jag en bekant som skulle gå och jag ville så gärna vinka, även fast jag vet att chansen att vi skulle se varann är lika med att KD skulle närvara.

På tal om jobb så kom en man in för nån timme sen. Jag la märke till honom så fort han kom in, för han förde sig sådär elegant (nästan läskigt) som adelsmän gjorde på 1800 talet. Han hade hästsvans och pipskägg och frågade mig om vi hade någon dyr, elegant klocka eller som i alla fall såg dyr och elegant ut. Innan jag hann börja med säljsnacket fortsatte han med att "Ja, och så ska den vara trasig också".
Va?
Jag påpekar då att vi reparerar de trasiga klockor vi får in, och skulle vi sälja trasiga klockor skulle vår butik inte löna sig i längden..
Knäppskalle.
Då förklarar adelsmannen att han är en trollkarl som i sin föreställning ikväll ska ha sönder en gästs eleganta klocka och sedan "laga" den på slutet. Vad menas med detta?
Betyder det att tomten inte heller finns?