Jag efterlyser ett lock på Nicoles låda.

Höromdagen hörde jag en låt av frontfiguren Nicole i Pussycat Dolls. Bruden satsar på solokärriar och sjunger nånting i stil med " I'll do whatever you like, I'll love you long time". Självklart är det en snubbe som rappar lite här och där och jämför Nicoles kroppstemperatur med en spis. Jag undrar nu om Nicole har samma hjärnkapacitet som en?
Har inte hon som kvinna ett ansvar? Kanske inte att framföra alla feministiska fanor för det kan jag förstå om det inte ligger i hennes intresse. Men hon har väl i alla fall ett ansvar att inte MOTVERKA det som hängivna idealister kämpar för.
När hon sjunger "I'll do whatever you like" sänker hon inte bara sig själv, hon sänker kvinnor överallt.
Nånstans lämnar hon spår i de som lyssnar på låten som kanske bidrar till att de tycker att det är ok att skämta om tjejer, ta på tjejer, för vadå? They'll do whatever you like, eller?

Jag laddade ner videon bara för att bekräfta mina redan negativa åsikter om den här tjejen. I början springer hon i en mörk gränd, jagad av killar i mörka kläder för att sedan bli ivägburen och ikastad i en låda. En låda som hon så gärna åmar sig i. Innan lådscenen, är det antagligen inte bara jag som tycker att det hela anspelar på våldtäkt. Hon nedvärderar alltså inte kvinnor enbart i hennes sång, för varför sluta där?

Frustrationen simmar över i min hjärnpool.
Slaget mellan könen är över för min del. Killar, grattis, ni vann. Även om det sker på walkover.