Easy on friday morning.

Undrar om man glömmer bort sina intressen när man blir äldre. Som den där reklamen på tunnelbanan - "gör det du är bra på". Syrran sa att under sina hektiska studier till att bli jurist glömde hon bort vad hon va bra på i övrigt och blev till slut bara en - jurist.
Det är självklart inte så bara, kanske lite artificiellt, men i vårt samhälle en gedigen utbildning.
Men eftersom många utbildningar har denna artificiella touch i sig faller kanske människornas kreativitet sakta i glömska.
Samma sak kan hända när man skaffar en ny partner. Du glömmer bort dina vänner, dina intressen. Du glömmer bort dig själv inför den andre. Men vilket förhållande har någonsin mått bra utav exkludering av den egna identiteten och kreativiteten? Och ändå finns det så många som gör det, som aldrig lär sig.
Jag tror att både relationerna och jobben i det här landet skulle må bra av att folket  försökte bibehålla sin kreativitet. Vi skulle få bättre relationer och därmed lyckligare individer. Med lyckligare individer får vi bättre stämning på jobbet. Med bättre stämning, bättre sammanhållning. Vad får vi då, om inte bättre jurister?!

Synd bara att min intresse flög till thailand.


Mitt första babbel.

Hej och välkommen till min blogg!
Jag är en tjej på 21 jordsnurr, och jag har aldrig nånsin skrivit en sån tråkig inledning förut.
Det är ett nytt år och jag tänkte starta en blogg och kanske komma till insikt angående mina brister, eller i alla fall försöka, och kanske till och med bli en bättre människa. Dock tveksamt om det är rätt riktning att skaffa en blogg och därmed spill the beans till hela universum som tar sig ork att läsa.

Som jag har fattat det så skriver jag något som liknar en dagbok här, och när jag sedan läser det om ett halvår skäms jag förstås, men självklart inser jag också hur ytlig jag är, hur lite jag brytt mig om min omvärld istället alldeles för mycket om mig själv etc.
Sen kan jag deprimerat inse att jag är precis likadan då som nu. ...Denna pessimism är olik mig.

Men, som du kanske märker passar mitt namn mig väldigt bra.