Den bättre hälften.

Jag har en lista.
Nej där jag ljög jag, jag fler listor än en.
Jag är en sån person som tar fram block och penna så fort någon i min omgivning får minsta lilla idén. Vi skriver en lista, och så styr vi upp det menar jag. Sen blir det inte alltid uppstyrt, men listan finns om minnet skulle svika.

Aja, nu menade jag i alla fall en speciell lista.
"Kändis listan". Fem kändisar som är wild-cards. Om någon av de fem skulle komma fram och förklara sin kärlek för mig så skulle det vara helt okej att tänja lite på trohetsstrecket för en stund.
Jag har i och för sig bara fyra hetingar på min. För jag anser att listan är permanent, och då måste man ha en bubblar-plats. Hur jobbigt skulle det inte vara om nått nytt stjärnskott fyllde himmeln och jag inte har någon plats på min lista?! Hemska tanke.

I onumrerad ordning, allting i livet beror på humör.

- Robbie Williams
- Jared Leto
- Colin Farrel (i Miami Vice, säg inte emot, det bara är så)
- Kiefer Sutherland (de tre musketörerna, mmm)

Det komiska är nu, när jag och min anledning till att vara trogen började prata om såna här listor.
Han verkade inte riktigt förstå jargongen, jag menar, vad är oddsen för att någon av de fyra faktiskt vill leka med mig? (Om någon skulle kunna räkna ut de oddsen skulle det va rätt kul... )
För att någon gång komma fram till poängen, så bestämmer han sig för att skriva en egen lista. Good on ya! säger jag då och tänker mig nånting i stil med Angelina och Jessica Simpson.. Men tji fick jag, snubben skriver en lista med vanliga tjejer. Och han nämner inga namn utan han skriver

-vanlig tjej 1
-vanlig tjej 2....

Så nu menar han att om han känner för att tänja lite på strecket så kan han göra det med vem som helst. Varför tänkte inte jag på detta?

Jag har blivit lurad.